Hoe je met leren handschoenen voor dames eindeloos veel outfits maakt

Leren handschoenen dames

Leer: het is een materiaal dat al honderden jaren wordt gebruikt. Niet alleen voor bijvoorbeeld banken of auto’s maar ook voor kleding. Leren handschoenen zijn bijvoorbeeld tijdloos en stijlvol. Leren handschoenen voor dames zijn ook nog eens elegant en chique. Want ja, ook vrouwen kunnen gewoon in leer lopen. Sterker nog, het past heel goed bij een vrouwelijke stijl. Het is allemaal een kwestie van combineren. Met de juiste combinaties in je outfit kun je allerlei soorten looks creëren:

  • stoer
  • zakelijk
  • romantisch
  • urban
  • bohemian

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te combineren met leren handschoenen. Dan moet je echter wel weten hoe je dat doet.

Leren handschoenen dames

Leer op leer

Sommige mensen zien als ze denken aan leer van die volledig leren pakken, zoals bijvoorbeeld motorrijders dragen. Of ze zien leren schoenen met een leren tas en leren jurkje. Door leer te combineren kun je een outfit stoer en underground maken. Het is voor een rauwe look ideaal. Ga je liever voor iets zachters qua uitstraling? Dan is een enkel leren item een beter idee.

Leer met een zachte stijl

Houd je van stijlvolle outfits, smart casual, neutrale outfits voor op je werk? Een mantelpakje, normaal pak, kokerrok of blouse is perfect te combineren met een lange jas en leren handschoenen. Het houdt je bovendien goed warm want leer is een ontzettend warm materiaal. Je kunt er onmogelijk koude handen in krijgen, ook wanneer je verder een rok en panty draagt en dus niet heel warm gekleed gaat. 

Bohemian

Bohemian en vintage zijn stijlen die dicht bij elkaar liggen en zich laten inspireren door de jaren 50, 60 en 70. Veel bloemen, jeansstof, kleur en patronen. Niet te combineren met leren handschoenen, toch?  Jawel! Want een subtiel item toevoegen kan de ideale manier zijn om je outfit iets meer rust te geven. Bovendien is leder ook verkrijgbaar in allerlei kleuren, mocht je dat leuker vinden.