Stijlvol boodschappen doen

Boodschappen, iets wat eigenlijk niemand leuk vind om te doen, maar toch iets wat wel elke week terugkeert. Het is een gewoonte. Elke keer voor een deel hetzelfde lijstje en proberen aan te vullen met nieuwe dingen voor een beetje variatie. Boodschappen doen is misschien wel 1 van de saaiste dingen die je deze week gaat doen, maar misschien kunnen we het een beetje opleuken.

Make up

Is het zaterdag, heb je geen plannen en zit je in een jogging broek te wachten tot je genoeg motivatie hebt verzameld om boodschappen te doen? Ga is een keer volledig in de glam boodschappen doen. Een beetje mascara, blush en lipgloss kunnen nooit kwaad. Je zal je vanzelf beter voelen, omdat je er frisser uitziet. Op deze manier zal je de dag een stuk actiever doorbrengen.

Kleding

We snappen allemaal dat we de hele week in een strak mantelpakje op kantoor hebben gezeten, dus niks mis met een joggingbroek dragen in het weekend. Een kleine styling tip: doe een mooie blazer over je chill outfit aan en een mooie sneaker eronder. Nu ben je in je zaterdag chille maar stijlvolle outfit.

Boodschappentas

Je kan ervoor kiezen om de standaard AH of jumbo bigshoppers te gebruiken, maar je kan natuurlijk ook in stijl boodschappen doen met de Carlett boodschappentrolley. Maes&Hills is met deze trolley gekomen om voor iedereen een mooie, waterbestendige en lichte tas te maken op wielen! Voor de dames op leeftijd is er de Carlett 800, deze heeft een zitje zodat er tijdens het boodschappen doen een pauze kan worden ingelast.