Gaat je beste vriend trouwen en zoek je een gepast pak?

Jullie zijn samen opgegroeid, gingen samen naar de middelbare school en hadden samen je eerste vriendinnetje. Nu zijn jullie volwassen en krijg je het geweldige nieuws: je beste vriend heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd en hij gaat trouwen! Natuurlijk word jij zijn ‘best man’, maar… wat doe je aan naar een huwelijk? Het is in dit geval belangrijk om een passend heren pak voor jezelf aan te schaffen! Maar hoe gaat dat in zijn werk en waar vind je zo’n pak? En wat voor pak kies je: tweedelig? driedelig? Met of zonder das? 

Passend voor de gelegenheid

Het is bij al deze vragen belangrijk om bij jezelf te bedenken: wat is het meest pakkend bij deze gelegenheid? Gaat de bruiloft plaatsvinden op het strand? Dan is het waarschijnlijk gebruikelijker om een minder formeel kostuum uit te kiezen en te gaan voor een pak zonder das. Haalt je beste vriend alles uit de kast en trouwt hij in een kasteel? Misschien is het dan zelfs gewenst om een driedelig pak te dragen, met matchende das! Ook is het belangrijk om rekening te houden met het kleurenpallet van de bruiloft en de wensen van de bruidegom en zijn bruid. 

Advies inwinnen is altijd wenselijk

Er zijn zoveel aspecten om aan te denken bij het kiezen van een passend heren pak, bijvoorbeeld dus voor de bruiloft van je beste vriend, maar ook voor andere gelegenheden. En misschien wil je een pak wat je nog vaker kan dragen! Het allerbelangrijkst is in ieder geval dat het pak je goed past. Daarom kan je het soms ook beter zijn om te kiezen voor een maatpak en zeker ook om goed advies in te winnen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij https://www.pakkend.nl/nl/. Deze high end pakken winkel in Amsterdam heeft alle opties en de beste adviseurs in huis om jou te voorzien van een prachtig pak voor die onvergetelijke dag!