Wat voor een winkel is Lutz?

Lutz.nl

LUTZ is een modezaak met een vestiging in Vinkeveen en een online webshop. Je vindt er bekende, internationale topmerken voor dames en heren. LUTZ richt zich op de modebewuste klant in het hogere segment. 

Lutz.nl

Over LUTZ

LUTZ is een modezaak, die werd opgericht door Herman Lutz in het jaar 1904. In de begin jaren verkocht hij: lakens, dekens, stoffen, fournituren, garen, breiwol, parfums en modeartikelen. Ook voor vloerkleden en meubels kon men hier terecht. In de loop van de jaren werd het assortiment steeds uitgebreider en kwam de focus steeds meer te liggen op de verkoop van dames- en herenkleding, schoenen en modeaccessoires in het hogere segment. De winkel werd meerdere keren uitgebouwd en beslaat nu een oppervlakte van meer dan 1000 m2.

De visie van LUTZ

LUTZ is in al die jaren een echt familiebedrijf gebleven, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Samen met het team willen ze hun klanten inspireren op modegebied. Ze geloven daarbij in persoonlijke aandacht en service voor de klant. Met als resultaat: bekendheid in de ruime omgeving. 

De webshop van Lutz.nl

Sinds 2012 is de webshop Lutz.nl online. Heb je geen tijd om naar de winkel te gaan? Dan is dat geen probleem! Op de webshop kun je 24/7 terecht vooral je modeaankopen. De collectie bestaat uit dames- en herenkleding voor werk en vrije tijd. 

Het assortiment

LUTZ heeft een uitgebreid assortiment voor zowel dames als heren. Het bestaat uit: kleding, schoenen en accessoires. Accessoires in de vorm van: handschoenen, mutsen, petten, sjaals, sokken, riemen en zonnebrillen. Maar ook artikelen die je misschien niet zo snel verwacht bij een modezaak zoals: leesboeken, kaarsen, parfums, deodorant en andere beauty- en verzorgingsproducten. 

Spaarprogramma

Bij alle aankopen uit de nieuwe collectie ontvang je punten die een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Het maakt niet uit of je een aankoop in de winkel doet of online. De opgespaarde punten kun je verzilveren bij het afrekenen.