Welke site heeft echt alle denkbare voetbaltenues?

Mijn kind wilde zo graag een voetbaltenue, ze zit dan ook sindskort op voetbal, maar ze wilde er een die ze thuis kon gebruiken wanneer ze buiten gaat spelen. Ze had eerst altijd een trainingspak aan maar ze moest en zou een voetbaltenue krijgen. Voetbaltenues zijn er natuurlijk in alle kleuren en maten en zij heeft een bepaalde smaak dus het moest daarbij aansluiten. Ik wilde er eerst zelf een uitkiezen voor haar maar toen ik dacht, ze is nu al 10 jaar en ze heeft haar eigen smaak, dus ze kan beter zelf een van de voetbaltenues uitkiezen die we op de site voetbalshirtskoning.nl zagen. Op deze site hebben ze dus voetbaltenues, maar ook voetbalshirts, trainingspakken, een fanshop, voetbalbroekjes en meer. Eerst ben ik gaan kijken of ze goede reviews hadden, nou met de 14000 beoordelingen en een 8.6 van de klanten zat dat wel goed dacht ik zo. Toen ging ik kijken naar de levertijd en de verzendkosten en het retourbeleid van het bedrijf dat achter de site zit. Als u voor 22:00 uur besteld dan is het pakket de volgende dag binnen, bij gepersonaliseerde items moet u voor 14:00 uur bestellen om het de volgende dag in huis te kunnen hebben. Betalen kan op 8 verschillende manieren waaronder ideal, PayPal en Klarna. Retourneren is gratis en mag zonder opgaaf van reden, u krijgt 30 dagen bedenktijd en ze bieden minimaal 2 jaar garantie op hun voetbaltenues en de andere spullen die ze aanbieden. De klantenservice bij vragen over de voetbaltenues en meer is op verschillende manieren bereikbaar. Nou alles bij elkaar gaf het mij een goed gevoel en besloten we te gaan zoeken in de sectie voetbaltenues. Ze bieden allerlei tenues aan van de verschillende teams rond de wereld, dus dat is heel erg leuk. U kunt kiezen uit verschillende maten en de prijzen zagen er goed uit, niet te duur en niet te goedkoop, want dan ga ik ook twijfelen aan de kwaliteit van de voetbaltenues. U kunt ook leuke dingen lezen op hun blog en zelf een shirt ontwerpen bijvoorbeeld.

Voetbaltenues van goede kwaliteit

Zo hebben we dus een leuk tenue kunnen vinden voor een mooie prijs. En hij is nog van goede kwaliteit ook, dat vond ik heel belangrijk want ik wil dat ze er wel een tijdje mee door kan gaan. Ja, ze groeit nog maar dan zien we volgend jaar wel weer. Het pakketje was inderdaad de volgende dag binnen en mijn dochter is heel blij met haar aanwinst!

Wilt u ook meer weten over deze site?

Ga dan een keer kijken en laat u verbazen, want

  • De prijzen zijn goed te doen en niet zo duur als op andere plekken.
  • Ze bieden u veel keus uit mooie voetbaltenues van verschillende teams.
  • Ze hebben een mooi retourbeleid.

Het is toch hartstikke leuk om een mooi shirt, trainingspak of tenue te geven als kadootje of als ze het echt nodig hebben. Deze site maakt het mogelijk doordat ze onder de prijzen gaan zitten die u normaal tegenkomt. Een fijne site met goede spullen en een service waar ik meer dan tevreden over ben!