Handigheden om je laptop minder snel te laten stukgaan

Een laptop is een kostbaar bezit. Daarom is het belangrijk om deze goed te beschermen tegen schade. Zo voorkom je dat je laptop stuk gaat en dus veel geld kwijt bent. In dit blogartikel geven we vijf tips om je laptop zo goed mogelijk te beschermen. Lees snel verder om meer te weten te komen!

Laptoptas

Tip één is om een goede en mooie laptoptas te kopen. Een tas beschermt de laptop namelijk tegen stoten en vallen. Daarnaast is het belangrijk om de tas niet overvol te maken, zodat er geen extra druk op de laptop komt te staan. Maar een extra vakje waar je portemonnee is geen probleem.

Toetsenbordbeschermer

Tip twee is om een toetsenbordbeschermer te gebruiken. Dit beschermt het toetsenbord van je laptop tegen vloeistoffen, stof en krassen. Het is belangrijk om een goede toetsenbordbeschermer te gebruiken, omdat anders het toetsenbord kan beschadigen.

Beeldschermfilter

Tip drie is om de laptop af te schermen met een beeldschermfilter. Dit filter voorkomt dat het beeldscherm van je laptop wordt beschadigd door de zon of andere felle lichtbronnen.

Muismat

Tip vier is om een muismat te gebruiken. Deze voorkomt krassen op het bureau en verspreidt de druk over een groter oppervlak.

Externe harde schijf

De laatste en tip vijf is om een externe harde schijf aan te schaffen. Deze kan als back-up dienen en voorkomt dat je belangrijke bestanden kwijtraakt als je laptop stuk gaat.

Volg deze tips op en je kunt er zeker van zijn dat je laptop zo lang mogelijk meegaat!