Cadeau’s voor hem en haar 

Cadeaus geven en krijgen zijn beide leuk. Er zijn van die verplichte dagen dat het normaal is om een cadeau te geven, zoals met kerst en verjaardagen. Er hoeft alleen niet altijd een reden te zijn om een cadeau te geven, we worden er namelijk allemaal blij van. Vooral bij de ‘verplichte’ dagen is het altijd moeilijker om een cadeau te vinden. Ineens heb je helemaal geen inspiratie meer en wacht je op het laatste moment. Hier een paar leuke cadeau ideeën voor hem en haar.  

Cadeaus voor hem 

Of het nou de verjaardag is van je vriend, vader of opa iedereen houdt van een cadeau. Het is erg Nederlands om te vragen wat iemand voor zijn verjaardag wilt. Probeer dit eens een keer niet te doen en laat hem verrassen.  

Misschien vinden ze een horloge, portemonnee of een fedora hoed juist wel heel erg leuk. Het is een keer iets anders dan een bierbrouw pakket en vooral de fedora hoed komt weer helemaal in. Als je niet veel tijd hebt is het ook leuk om een doe cadeau te geven. Je maakt dan een dag vrij waarop jullie samen iets leuks kunnen doen. Dit kan bijvoorbeeld alsnog een bierproeverij zijn maar natuurlijk ook een museum. Denk vooral na over de persoon voor wie het cadeau bestemd is.  

Cadeaus voor haar 

Cadeaus voor vrouwen zijn misschien wel makkelijker dan voor mannen. Zo kom je al snel op een luchtje, sieraden of leuke tas uit. Als je het dit jaar anders wilt aanpakken kan je ook eens nadenken over een leuke fedora hoed, decoratie voor in huis of misschien wel een abonnement op een tijdschrift. Je kan het natuurlijk ook wat gekker maken door er een leuke dag van te maken. Zo kan je bijvoorbeeld naar de sauna gaan of een leuke bootcamp volgen. Ook hierbij geldt weer dat je eerst goed naar het karakter van de persoon moet kijken. Als ze heel erg bang is voor hoogtes is het geen goed idee om naar een pretpark te gaan.