Accessoires voor je motor

Vandaag wil ik jullie wat meer vertellen over de accessoires die ik laatst heb aangeschaft om het motorrijden zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Eens in de zoveel tijd ga ik naar een motorkledingoutlet om het één en ander in te slaan.

1

Navigatie

Navigatie op een motor is erg handig. Ik heb laatst een GoRider premium GPS navigatie gekocht. De voornaamste reden om deze aan te schaffen was omdat ik een tour door Europa ga maken. Met dit systeem kan ik routes uitkiezen met bijvoorbeeld veel of juist weinig bochten te kiezen. Hij is super nauwkeurig en past met een houder goed op de motor!

Communicatie

Ook heb ik een headset gekocht. Een Bikecomm Salut om precies te zijn. Deze is super makkelijk te bedienen als je op de motor zit. Je hoeft namelijk geen knoppen in te drukken maar je stem zorgt ervoor dat de deze headset kan bedienen. Wat ook heel fijn is dat hoe snel je ook gaat, de andere partij kan je nog steeds horen.

Anti reflectie lens

Als laatste wil ik nog wat vertellen over mijn nieuwe bril. Deze bril blijft mijn ogen beschermen tegen verblinding van bijvoorbeeld zonnestralen. Dit zorgt ervoor dat ik veilig kan rijden maar het ontspant ook nog eens mijn ogen! Ook is hij waterafstotend en heeft die goede grip op de uiteindes van de pootjes.